Majlinda Zeka është ish e dashura e këngëtarit Majk, të cilët kanë një djalë së bashku të quajtur Roan.

Se a janë ata të dy përsër në lidhje apo jo, këtë nuk e treguar asnjëri prej tyre.

Majlinda është një femër mjaft e bukur dhe atraktive. Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi ku shfaqet tejet elegante.