Luljeta Përgjegjaj është gruaja e këngëtarit të njohur kosovar, Meda.

Edhe ajo tashmë është e njohur dhe ka një numër të madh ndjekësish në Instagram, ku bën postime të shumta dhe të ndryshme.

Sot ajo ka publikuar disa pamje në të cilat shihet burri i saj Meda së bashku me këngëtaren Big Mama.

Por, ajo që bie në sy është trupi i Bigit i cili nuk po duket ende shumë mirë.