Pavarësisht se punon dhe jeton në Tiranë, ajo gjen kohë edhe për t’u argëtuar në Prishtinë.

Sigurisht lidhja e saj me Krenarin ka bërë që ajo të vizitojë më shpeshë Kosovën.

Në videon e fundit që ka publikuar në Instagram shihet se si Luana po i gëzohet borës së parë dhe atë teksa kalon rrugëve nëpër Prishtinë. Ndryshe, Luana për momentin është duke udhëhequr emisionin e suksesshëm ‘Shiko Kush Luan’.