Përveçse e ka baba, Lorik Cana me të atin është tejmase i lidhur edhe për faktin që ai ka qenë menaxheri dhe trajneri i tij personal. Mirëpo, si të gjithë ne, edhe Loriku ka një hatërmbetje të madhe me të atin, gjë që e ka treguar gjatë emisionit “Xing me Ermalin”.

“Mua më kishte mbetur hatri për një gjë me babain, por nuk guxoja t’ja thoja. Pse m’i mbante flokët aq shëmtuar. M’i mbante të shkurtra sipër e të gjata mbrapa…”, – tregoi ish-kapiteni i kombëtares duuke shkaktuar të qeshura të shumta në sallë, ndërsa i ati u përgjigj: “Ashtu ka qenë moda!”.