Ai është një artist që din të krijojë atmosferë por që rendin në skenën muzikore shumë hite dhe për këtë është mjaft i kërkuar e i angazhuar kudo. Lindon Camaj ka qenë i ftuar në një super organizim nga Petrit Gjinaj në Milano me rastin e Ditës së Flamurit ku ka kënduar dhe ka kallur atmosferën me zërin e tij në këtë ambient të mbushur plot e përplot. Artisti vetëm pak ditë më parë solli një projekt mjaft të bukur muzikor me titull “Luje zemër” ku është pritur shumë mirë, ndërsa në këtë ditë të fundit të vitit dhe festa që vijojnë është mjaft i angazhuar. Po ashtu mësojmë se Lindoni do të nisë një tur koncertesh në Australi dhe në pranverë në SHBA.