Ju ka rastisur të gjeni ndonjë dhelpër apo peshk të ngrirë?

Nuk janë të vetmet gjallesa të cilat gjenden të ngrira nëpër vite, shkruan lajmi.net

Gjahtarët të cilët shkojnë pranë detit apo edhe tek malet, shohin se duke filluar nga drerët, gomarët, bretkosat, madje edhe luanët në vendet më të ftohta, janë të ngërthyer nga akulli dhe pa jetë.

Shikoni videon për të kuptuar më shumë: