Prezantuesja Liberta Spahiu është vula e emisioneve të shoubizit. Bukuroshja që prej vitesh është autore e emisonit Prive.

Sesionet e saj gjithnjë kanë qenë rrëmbyese dhe kanë thyer tabu, duke sjellë edhe frymë të re të modës në shoubizin tonë. Dhe, kështu ajo ka inspiruar shumë femra të shoubizit dhe adhuruese të saj.

Por, duket se Liberta ka vërejtur edhe femra të tilla që pretendojnë se nuk e shohin dhe që inspirohen prej saj.

“Ju inspironi njerëz që pretendojnë se nuk ju shohin. Më besoni”, u shpreh Liberta në publikimin e saj në InstaStory. Liberta vazhdon të jetë ‘single’ dhe pa të dashur.