Dekada me radhë mjekët ua sugjerojnë pacientëve këtë recetë, e cila e kthen energjinë, e forcon sistemin imun dhe e përmirëson pasqyrën e gjakut

Përgatitet lehtë, kurse për përgatitje ju nevojiten përbërësit:

1 kg panxhar,
1 limon,
1/2 e kilogramit karota,
3 portokaj,
3 mollë,
1 kilogram mjaltë.
Përgatitja:
Të gjithë përbërësit i pastroni dhe i hidhni në blender. Do të fitoni një lëng me ngjyrë të kuqe, më pas e hidhni nëpër shishe dhe e ruani në frigorifer.
Lëngu, rezultate më të mira jep nëse e pini në mëngjes, në lukth të thatë, dhe atë gjysmë gote.