E nxehtë dhe një zojë!

Kështu janë cilësuar aftësitë e Ritës në prezantim që kritikët më të njohur thanë që ishin “natyrale dhe autentike” derisa pati një paraqitje shumë seksi.

Madje, ajo e fillojë MTV Europe Music Awards në një mënyrë bizare ku u paraqit pa jelek dhe vetëm në të brendshme e mbuluar me një peshqir në skenë.

Kjo ishte një paraqitje për duartrokitje derisa këngëtarja kosovare bëri një paraqitje për mbamendje në spektaklin më të madh të muzikës në Europë.

Nuk ishte vetëm më kaq pasi që pas një serie paraqitjesh seksi të Ritës spektakli u ndreq edhe me fitoren e Dua Lipës në një kategori të këtij festivali nga 3 nomine sa ishte e nominuar në këtë spektakël.