Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve janë numëruar shumica e votave me kusht dhe atyre me postë e personave me aftësi të veçanta.

Shpend Ahmeti po i prin garës për të parin e Prishtinës ku aktualisht ka gjithsej 452 vota ndërsa Abrashi i LDK-së 343 vota.

Kjo rrit diferencën në vota mes Abrashit të LDK dhe Ahmetit të VV nga rezultati preliminar.