Morena Taraku, është shumë aktive në rrjetet sociale. Por, të pakta janë fotografitë me meshkuj, e si dukët këngëtarja këtë herë nuk ka prituar aspak që të publikoje fotografi me mikun e saj të ngusht Uronin.

Ky i fundit njihet si një stilist i shumë artistëve, ku për një kohë bukur të mirë ka punuar me On Records, ndërsa tani punon me XLFILMS. Se a do ta shohim ndonjë bashkëpunim mes Morenës dhe Uronit mbetet të shihet.

Por, pse jo kur edhe miqësia e tyre është shumë e mirë, e vazhdimisht shihën pranë njëri tjetrit.