Prej ditësh këngëtarja bukuroshe Morena Taraku publikon foto nga një dhomë e hotelit. Të gjitha foto të bukura, ku vihet në pah imazhi i saj i mrekullueshëm, hiret e pa krahasueshme.

Sa kush do të donte të ishte fotografi i Morenës, ta fotografonte orë e çast, sa kush do të donte të ishte i dashuri i saj, njeriu i zemrës. E, Morena ende vetëm, së paku kështu thuhet të jetë. Morena ka ngecur në një dhomë hoteli.

E, kush po e fotografon? Ndonjë kamerier që i’a sjell kafen? Sigurisht që këto foto janë realizuar për ndonjë kampanjë marketingu në Turqi, por se Morena po duket pak si e trishtuar, kjo vërehet, e ndoshta kështu e kërkon koncepti i fotove.

Trishtuar dhe e bukur, po kur qesh…