Çudia e rradhës në emisionin e Arjan Çanit…

I ftuar në emisionin ‘Zonë e lirë’ është artisti Robert Aliaj, mjaft i lakuar kohët e fundit në media për pjesëmarrjen e tij si anëtar jurie në ‘Dance with me’ .

Ai ka këtë herë është shfaqur krejt ndryshe dhe prezanton për publikun projektin e tij më të ri artistik.

Një libër në formë çokollate por që fsheh brenda nëj mister.

Ashtu siç kanë preferuar të theksojnë Roberti dhe Çani, ky projekt artistik do të zhvirgjërohet në emision.