Përveç një karrierë të gjatë dhe me prurje të suksesshme, ajo bën pjesë në atë kategori VIP-ash jeta private e të cilëve ka ngjallur gjithmonë interes.

Si një vajzë beqare që është , sa i takon statusit të saj civil, pyetja më e shpeshtë që i bëhet Mariza Ikonomit është se kur do vendosi të martohet

E ftuar ditën e djeshme në emisionin “Lart e poshtë”, Mariza ka treguar se kush ia bën më shpesh këtë pyetje. Nuk janë prindërit e saj, pasi ata nuk janë posesiv. Mariza ka zbuluar se njerëzit që takon në rrugë e pyesin gjithmonë për këtë gjë. Mariza me siguri po prej njeriu ideal për t’i thënë po…