Në shikim të parë, ju do të faleni nëse mendoni se kjo është një këpucë normale meshkujsh që zakonisht vishet në raste.

Por po të zbuloni me vëmendje në brendësi zbulon një pasuri të vogël spiunësh, duke përfshirë një shkop USB, unazë pagese dhe telefonin më të vogël në botë, raporton DailyMail.

Këpucët e pabesueshme të spiunazhit të stilit James Bond janë në shitje tani, por vijnë me një çmim të kripu prej 2,000 paund.

Këpucët e fshehta janë projektuar nga këpucari londinez, Oliver Sweeney. Pajisjet e përgjimit jëne fshehur më së miri brenda tyre.