Marrëveshje për vëllazërim midis Qytetit të Qytetit dhe Qytetit të Sarajevës sot do të nënshkruhet në Galerinë kombëtare Hamami i Daut pashës.

Marrëveshjen do ta nënshkruajnë kryetari i Qytetit të Shkupit dhe ai i Sarajevës, Petre Shilegov dhe Abdullah Skaka