Pasdite në një këmbimore në lagjen Kisella Vodë të Shkupit, ka ndodhur një incident i armatosur.  Dëshmitarë okularë kanë thënë për sdk.mk se dy persona janë future në këmbimore, kurse personi që ka qenë brenda ka shtënë drejt tyre. Ata thonë se kanë vërejtur dy persona të shtrirë në tokë. Para këmbimores vërehet prezencë e madhe policore dhe tri vetura të ndihmës së shpejtë.