Kourtney Kardashian dhe i dashuri i saj Younes Bendjiama shkëlqyen në kostumet e tyre që kishin zgjedhur për t’i veshur në natën e Halloween.

Çifti është parë në martën dorë për dorë, si Bonnie dhe Clyde.