Vëllezërit dhe motrat tona që u nisën për të mbrojtur identitetin dhe integritetin e Republikës së Maqedonisë tani quhen terroristë. Si dikur pushteti komunist që keqtrajtojnte gjithçka rreth vetes,  tha Darko Kostovski nga VMRO-DPMNE.

Ai vuri në dukje se gjatë zgjedhjeve lokale, kur ai po kandidonte për kryetar komune në Butel, ai ishte shtypur, si tani, në maksimum, njofton TetovaSot.

” Kjo qeveri nuk njeh një gjë, dhe kjo është se populli maqedonas lufton derisa se sa nuk fitojnë. Ne do të qëndrojmë këtu deri në fund, derisa vëllezërit dhe motrat tona të lirohen”, tha Kostovski.