Në kalimin kufitar të Bllacës Drejtoria e Doganës dhe policia në një kamion kanë zbuluar dhe konfiskuar rreth 750 kilogramë drogë, publikuan një pjesë e mediave të Maqedonisë.

Nga MPB ene nuk është konfirmuar informacioni.