Klaudia Pepa është një nga balerinat e talentuara shqiptare e cila karrierën për baletin po e zhvillon edhe jashtë vendit. Projektet nuk kanë fund për balerinën shqiptare dhe e shohim shpeshherë aktive në rrjetet sociale, sa në një vend në tjetrin, sa në një event në tjetrin.

Së fundi, Klaudia Pepa ka postuar një fotografi nga ato të thellat , që të fusin në mendime dhe shihet se prej syve të saj i rrëshqet një pikë loti. Ajo shkruan ‘së shpejti’ çka me të drejtë na bën të mendojmë se bëhet fjalë për ndonjë projekt, ndoshta edhe kinematografik!