Në rrjetet sociale qarkullon një foto ku shihet një person fetar orodoks i cili është angazhuar në fushatën e Lëvizjes Besa në fshatin Leshkë të komunës së Tearcës, ku kandidati i BESËS Amir Elezi në këtë vendvotim kishte dalë fitues.

Në vazhdim u sjellim foton dhe linkun ku mund të shihet prifti në shoqërim të Elezit duke mbajtur tubim.

Ndërsa në foton e dytë do ti shihni votat e marra të kandidatit të Lëvizjes Besa në fshatin Leshkë në vendvozimin 2009.