Shkenca nuk ka gjetur ndonjë mënyrë se si të mos na thyhet zemra (ende), por të paktën mund të na tregojë se kur mund të ndodh.

Psikologët e quajnë atë “kruarja 7-vjeçare”. Nëse emri ju duket shumë i thjeshtë, është se për shkak se është.

Një studim në “The Journal of Sex Research” hulumtoi tradhtinë e 423 pjesëmarrësve, transmeton Gazeta Express.

Studimi gjeti se gratë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë pas gjashtë viteve në marrëdhënie, me burrat që duket se presin pak më gjatë dhe e bëjnë atë pas 11 vitesh.

Edhe pse studimi u bazua në pyetësor, prapëseprapë ai tregon se kur është më e “rrezikuar” marrëdhënia jonë.