Kryetari i ri i komunës së Gostivarit Arben Taravari, ka postuar një fotografi të familjes së tij të gjerë në facebook. Ata që i njohin thonë se familja Taravari është familje e njohur në Gostivar, me traditë të lakmueshme intelektuale, shkruan Gazeta Lajm. Në këtë familje ka profesorë, mjekë, arkitektë dhe intelektual të profileve tjera.