Modelja e dobët Mollie King është zhveshur për të pozuar me të brendshme në një fotosesion të nxehtë, derisa ka zbuluar një sekret për të mundur një mallkim të Halloween

Ajo tregon se zakonisht gjatë kësaj feste është plagosur, sëmurë apo lënduar dhe mu për këtë kësaj radhe ka zgjedhur që të bëj një fotosesion për festën.

Ajo po ashtu më sukses është duke marrë pjesë në një emision të BBC me titull “One’s Strictly Come Dancing”.

Për këtë ajo është duke bërë edhe prova në një orarë që nuk e pengon pagesën e saj derisa po impresionon me trupin e saj seksi.

Fushata e re e reklamimit të saj është “Boux Avenue”, një firmë e të brendshmëve.