E gjitha kjo nisi nga një videoklip, në të cilën Shaimaa Ahmed shfaqet tepër provokuese, duke ngrënë një banane.

Në klip ajo shfaqet në një klasë me disa meshkuj dhe me një mbishkrim në dërrasë “klasa #69”.

Mësohet se Prokuroria egjiptiane ka kërkuar qëndrimin e këngëtares në burg për të paktën një javë, derisa të merret një vendim nga Gjykata për ta dënuar ose jo.