Alban Ramosaj pëlqehet shumë nga gjinia femërore.

E këto të fundit duket se nuk mund ta mbajnë veten më.

Albani ka publikuar një mesazh në Instagram ku fansa i shpallë martesë direkt.

Ky gjest e ka bë e qeshë Albanin i cili nuk ka hezituar ta ndajë me fansat e tij.

Epo duket se ai nuk i ka edhe punët mirë dhe se është në hallë me gocat.