Keith Wilder, këngëtari i grupit të viteve 70 Heatwave ka ndërruar jetë

Wilder kishte disa hite masive, përfshirë këtu “Always and Forever”, “Boggie Nights” dhe “Groove Line”. Wilder ka qenë duke vuajtur nga probleme serioze të shëndetit kohëve të fundit, dhe ka vdekur në gjumë, sipas kushëririt të tij dhe muzikantit Billy Jones.

“Always and Forever” ishte hiti më i madh i grupit, duke mbërritur kategorinë platinium. “Boogie Nigjts” ishte në top 10she. Grupi ishte i nominuar për 2 çmime Grammy, por nuk kishte fituar. Këngëtari ishte 65 vjeçar.