Kejvina Kthella është një nga velinat më të zjarrta dhe rrjedhimisht më të përfolura të momentit.

Pasi u shfaq tejet provokuese, shumë më shumë tepër seç pritej në fakt, tashmë të gjithë i kanë sytë nga velina e ‘Xing’ me Ermal Mamaqin.

Kejvina Kthella ka publikuar në rrjetet sociale një video, ku ka zbuluar look-un e saj të radhës. Pas autokritikës së saj të bërë publike, Kejvinën do ta shohim sexy, por ‘me masë’.