Për të gjitha nënat që janë në pritje të ëmbël dhe do sjellin në jetë fëmijën e tyre në muajin e 11 të vitit, kemi disa lajme për ju ! Si çdo muaj që i dhuron foshnjes suaj disa karakteristika dhe nëntori nuk ka pse të bëjë përjashtim! Në rreshtat më poshtë Living do të flaës për bebet e nëntorit dhe veçantitë e tyre.
Bebet e lindura në muajin nëntor do të jenë sportistët e ardhshëm, e kjo e gjitha falë vitaminës D që mamaja ka marrë gjatë muajve të ngrohtë të verës. Më shumë rreze dielli, më shumë vitaminë D , kocka më të forta.
Lulja e tyre është kalendula, lulja e bukur ngjyrë portokalli që ka veti të shumta kuruese. Gurët fatsjellës janë opali dhe tourmaline.
Ky është muaji më romantik i vitit ! Të drejtuar nga planeti i dashurisë Venusi, mjerëzit e lindur në këtë muaj janë sharmantë dhe duket se kanë lindur për të dashuruar.
Mund të kenë një të ardhme të ndritur në fushën e biznesit sepse janë shumë të vendosur dhe e duan punën.
Shumë prej njerëzve që kanë jetuar mbi një shekull kanë lindur në muajin nëntor, pra le të themi që ky është muaji i njerëzve jetëgjatë