Valltarja më e përmendur e estradës edhe pse është tërhequr shumë nga jeta publike, po vazhdon të jetë më e përfolura, e që nuk po i ndalë provokimet as jashtë skenës

E provokimet e rënda s’di askush t’i bëjë si ajo, ku kësaj here ka çmendur ndjekësit.

Pavarësisht se në dorë ka ushqim, nuk i ka kursyer “mendimet e pista” , duke bashkangjitur fjalët “si kam qef senet e vogla” , e që në këtë rast bëhet fjalë për njërin nga ushqimet më të konsumuara, shkruan Kosovarja.

Kujtojmë që valltarja muaj më parë langoi edhe një projekt të titulluar “sheik” , pas të cilit edhe vendosi të largohet nga jeta publike dhe lokali në të cilin kishte performuar një kohë të gjatë.