Justin Bieber dhe Selena Gomez janë më të dashuruar se kurrë!

Çifti simpatik, i cili së fundi kaloi shumë kohë së bashku, u pa në Balboa Park për një shëtitje të hënën pasdite, në Los Angeles.

Një fans me fat i fotografoi, dhe e postoi në rrjetet sociale.

Vendi është një zonë e njohur për të dy, pasi të dy u fotografuan në të njëjtin vend në vitin 2012.