Jessica Chastain ka zbuluar se nuk merr në konsideratë asnjë rol në filma ku protagonistët meshkuj paguhen shumë më shumë sesa femrat.

Në një intervistë për revistën “Town & Country”, që shoqërohet edhe me një set fotografik seksi, aktorja e famshme thotë se është gati për të “shkatërruar stereotipet”.

“Nëse kam eksperiencë të njëjtë dhe roli është njësoj i rëndësishëm, atëherë nuk kam pse paguhem më pak sesa kolegu. Nuk i pranoj më këto gjëra”, ka thënë Jessica.