Tatuazhet e shumta dhe operacionet kirurgjike i kanë dhënë asaj më shumë vëmendje, që kur ka fituar famën në Ex On The Beach.

Dhe Jemma Lucy u përkujdes që të vinte të gjitha në pah të mërkurën, derisa po shijonte një tjetër ditë nga pushimet në Lanzarote,

Ylli 29 vjeçar bëri që të gjithë të kthejnë kokën për ta shikuar, derisa u shfaq tejet seksi, duke ekspozuar hiret trupore, në një bikini njëpjesësh.

Ishte gjoksi i saj shpërthyes që mori më shumë vëmendjen, ku ajo tregoi edhe thithka