Nëse keni mbaruar punë dhe jeni lodhur e më pas pjesa tjetër e ditës është në favorin tuaj, ju sugjerojmë diçka: Bëni seks.

Duke u bazuar te cikli i përditshëm hormonal i të dy partnerëve, meshkuj dhe femra, ora 15:00 e pasdites është ora perfekte për seks, shprehet Alissa Vitti, një eksperte e hormoneve dhe autore e librit “WomanCode”.

Vitti u shpreh për Daily Mail: “Meshkujt janë më të interesuar për të iniciuar seksit gjatë kësaj kohe sepse janë më të aftë dhe japin një përgjigje më të mirë seksuale.

“Pse? Te meshkujt, niveli i testosteronit, një hormon që rregullon zgjidhmin dhe performancën, kulom në mes të mëngjesit, pasdite dhe fillojnë të bien kur rritet niveli i estrogjenit. Ky i fundit është hormoni primar i seksit për femrat, i cili kulmon pasdite.” shprehet Vitti.