Në aksionin e mbrëmshëm të MPB-së në bashkëpunim me DAP,  Inspektoratit të punës dhe tregut, është kryer kontroll në gjithsej 24 lokale në rajonin e Shkupit, kurse 13 prej tyre janë mbyllur.

Bëhet fjalë për këto lokale:

Restoranti Mall Alltan – 15 ditëKabare Midnight -15 ditë
3. Kafe Bar Versa;e– 15 ditë
4. Kafe bar Jari Dupka– 30 ditë
5. Kafe Bar Konekt– 30 ditë
6. Kafe Bar La Lara– 30 ditë
7. Kafe Bar Sneki Bar– 30 ditë
8. Night Bar Voks– 30 ditë
9. Klubi i Natës Aristokrat– 15 ditë
10. Klubi i Natës Kapan An– 30 ditë
11. Klubi i Natës Le Club– 15 ditë
12. Birraria Temov– 30 ditë
13. Restorant Gigo– 30 ditë

Zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski, në pres konferencën e sotme se në tetë

Lokale është evidentuar prezencë e personave të mitur, kurse janë arrestuar katër adoleshentë, dy për përdorim të mjeteve narkotike, kurse dy për verifikim të identitetit.