Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ahmet Isufi, ka vlerësuar se qeveria e udhëhequr nga kryeministri Ramush Haradinaj ka përcaktuar një dinamikë të re të shtetit të Kosovës.

Ai ka paralajmëruar se në ditët në vazhdim do të ketë angazhim edhe më të madh për zhvillim ekonomik dhe për ngritje të mirëqenies së qytetarëve.

Isufi ka thënë për “Epoka e re” se kjo qeveri së shpejti do ta zgjidhë çështjen e demarkacionit me Malin e Zi.

Sipas tij, komisioni i ri do të sjellë vlerësim real për procesin e demarkacionit.

Isufi ka folur edhe për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale, duke thënë se AAK’ja synon fitore në gjashtë komuna.