Gjykata Themelore në Shkup ka pranuar aktakuzat për rastin “Toplik” të Prokurorisë Speciale.

Në “Toplik” të dyshuar janë gjashtë persona, mes të cilëve edhe ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, për shitjen e parcelës ndërtimore në lagjen Sonçev Grad, në Sopishte të Shkupi. Për këtë lëndë gjithashtu “bombat” janë pranuar si dëshmi.