Irina Shayk ka bërë një paraqitje seksi duke ekspozuar gjoksin e saj në një skenë të atillë si në filmin Ghost të Demi Moore.

Këtë skenë Irina e ka përsëritur nga filmi i vitit 1990 Ghost, dhe për këto foto tani e tërë bota është duke folur.

Bukuroshja thuhet se e ka shpërndarë videon duke bërë poza e të cilat foto do të përdoren për një kalendar seksi të revistës “Love”.