Sulm i armatosur në një këmbimore në Kisela Vodë në bul, “Boris Trajkovski” ka ndodhur pasdite, në të cilin jozyrtarisht ka dy viktima.

MPB-ja konfirmoi se ka pasur një incident, por tani për tani nuk konfirmohet nëse ka të vdekur.

Dëshmitarët okularë te Çezma në Kisela Vodë kanë dëgjuar të shtëna, ndërsa në vendin e ngjarjes ka pasur sigurim të madh policor dhe automjete të ambulancave.