Parapak çastesh në Reçië të Madhe u përurua monumenti Shqiponjë. Inaugurimi u bë nga lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ambasadori i Kosovës, Ylber Hysa ai i Shqipërisë, Fatos Reka dhe kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi.