Ndër shumë mysafirë, i ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishte edhe hoxha nga Gjilani, Burhan Zejnullahu.

Ai tregoi që rrjedh nga një familje me traditë islame, ku stergjyshi, gjyshi dhe babai i tij ishin hoxhallarë.

Poashtu ai dëshmoi se në Kosovë egziston toleranca fetare, duke përqafur dhe duke i dhënë këshilla policit të “Përrallë me Tupan”, Mikelit.

“Përrallë me Tupan” shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30, në televizionin First Channel, nën udhëheqjen e Valon Malokut – ValaMala.

Për më shumë ndiqni emisionin në videon e mëposhtme: