Hasan Asani është Kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë. Në garë ishin 7 kandidatë, derisa Enver Bexheti paraprakisht tërhoqi kandidaturën.

Asani ishte i katërti në listë me 207 pikë, para tij me 247 pikë ishte Bekim Jahija, Nazif Iljazi me 245 dhe Abdulla Aziri me 221 pikë.