Publicisti dhe kandidati i LSDM për Komunën e Likovës Hadi Osmani, ka shpërthyer në statusin e tij në FB ndaj liderit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.

“Edhe 10 herë me e rreh Zijadin Selën nuk po mbushet me mend”, shkruan Hadi Osmani.