Drini Zeqo,  spikeri i lajmeve ne “Klan”,  ka qënë i ftuar te  “Mos i fol shoferit” .Gjatë intervistës, Rudina Dembaçaj i bërë atij një lojë të titulluar “ Kë do shpëtoje”, ku midis dy personazheve të ndodhur në një situatë të vështirë, ai duhet të zgjidhte vetëm njërin.

Pyetja më pikante e të gjithë lojës ishte dueli midis Alba Frangaj dhe Aleksandër Frangaj. I ndodhur në një pozitë të vështirë, Drino Zeqos i duhej tën zgjidhte vetëm njërin prej tyre.

Zgjedhja e tij?  Alba Frangaj. Arsyeja?

“Do të zgjidhja Albën sepse ajo është qafa dhe qafa kryen lëvizjet.”

Me humor Rudina e pyeti se çfarë mund të bënte Sandri pa Albën.

“Do ta mbyllte fare televzionin”− u shpreh Drini.