Aktorja e njohur  e serialit “Fate të kryqëzuara”, Nurgul Yesilçay për hir të roleve të saj në film detyrohet jo rrallë herë të ndryshojë look.

Edhe kësaj radhe gjatë xhirimeve një filmi iranian, “Gylseren”, ka prerë flokët shkurt dhe i ka lyer ato me fije. Të shumtë kanë qenë ndjekësit që e kanë kritikuar aktoren për këtë ndryshim në pamjen e saj.

Por sigurisht ka edhe nga ata që e kanë pëlqyer, aktoren. Ky ndryshim në look besojmë se nuk do të jetë për një kohë të gjatë, por vetëm gjatë xhirimeve të filmit.