Për një grua, mbajtja e një shëndeti të mirë të gjoksit ka rëndësi të madhe për të shmangur dëmtimet e mundshme shëndetësore.

Prandaj zonja, kurrë mos ia bëni këto gjëra gjoksit tuaj:

Recipeta me masë të vogël
Shumica e grave në mbarë botën mendojnë se veshja e një palë reçipetave e cila është 1 ose 2 numra më të vogla sesa madhësia e duhur, do t’i bëjë ato të duken më seksi, por në të vërtetë, kjo nuk është e këshillueshme. Mund ti shkaktoni dëmtime serioze.

Recipeta teksa vraponi?

Nëse jeni në mesin e atyre grave që nuk vishni reçipeta teksa po vraponni, sepse ndiheni shumë më e lirë, duhet të dini se kjo mund të shkaktojë shumë probleme serioze.

Largimi i qimeve
Ka shumë gra që kanë qime rreth gjoksit të tyre dhe i heqin këto qime rregullisht. Në këtë pikë, ju duhet të dini se heqja e qimeve rregullisht ka shumë të ngjarë ti bëjë të trashë dhe më të dukshme në të ardhmen.Përveç kësaj, ekziston edhe rreziku i zhvillimit të disa inflamacioneve serioze.

Thithja
Shumë çifte të dashuruar, kanë tendencën të praktikojnë dhe të shijojnë disa forma të lojërave si thithja e gjoksit, kafshimi etj por për fat të keq kjo praktikë duhet të lihet mënjanë njëherë e mirë!