Është rrëzuar edhe vendimi i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për rinumërim të votave në Prishtinë.

Në garën e 19 nëntorit Shpend Ahmeti nga VV ka marrë 50.41 për qind të votave, ndërsa Arban Abrashi nga LDK 49.86% të votave.