Gjykata Penale ka dërguar deri tek Kuvendi i Republikës së Maqedonisë kërkesa për heqjen e imunitetit për gjashtë deputet.

Bëhet fjalë për deputetët Krsto Mukoski, Zhaklina Peshevska, Lupço Dimovski, Sasho Vasilevski, Luben Arnaudov dhe Johan Tarçullovski, njofton TetovaSot.

Sipas informatave nga Parlamentit, kërkesat janë pranuar, por presin që Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi të kthehet nga një udhëtim zyrtar në Suedi për të nisur procedurat për marrjen e imunitetit të deputetëve të VMRO-së, të dyshuar për trazirat më 27 Prill./TetovaSot/