Ministria e Brendshme Tetovë e pastroi plotësisht rrëmbimin e raportuar të AA 53-vjeçarit. nga Zherovjani.

Menjëherë pas raportimit të rrëmbimit dje (9 nëntor), rreth orës 18 nga djali i tij 33-vjeçar, N.B. nga Bogovinja, janë ndërmarrë disa aktivitete konkrete gjatë ditëve dhe personi i humbur A.A. u gjet në Gostivar dhe pastaj u thirr në Stacionin Policor të Tetovës.

Në bisedë me të, personi në fjalë A.A vetë e ka shpikur të gjithë historinë e rrëmbimit, dhe për përballjen e tij me shumë probleme financiare.

Pas sqarimit të plotë të të gjitha detajeve, dhe në konsultim dhe koordinim me prokurorin publik, do të ketë parashtrim të duhur kundër tij./TetovaSot/